Diensten Diensten Diensten

Diensten

WAAROM KIEZEN VOOR GOLD ESTATES?

Zes redenen om ons te vertrouwen

Nog vragen?

Laten we de mogelijkheden bespreken...

Verwerkingsverantwoordelijke: , Doeleinde van de verwerking: Beheer en controle van de diensten die worden aangeboden via de website van vastgoeddiensten, Verzenden van informatie via nieuwsbrieven en andere, Grondslag: Met toestemming, Ontvangers: De gegevens worden niet doorgegeven, behalve voor het opstellen van de boekhouding, Rechten van de betrokkenen: Toegang krijgen tot, corrigeren en verwijderen van gegevens, verzoeken om de overdraagbaarheid ervan, bezwaar maken tegen de verwerking en verzoeken om de beperking ervan, Bron van de gegevens: De betrokkene zelf, Aanvullende informatie: U kunt de aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming raadplegen hier.

IN DRIE STAPPEN

NAAR UW DROOMWONING IN SPANJE

  1. VUL JE GEGEVENS IN Wij nemen binnen 48 uur contact met je op voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek brengen wij al uw wensen en behoeften in kaart.
  2. INTAKEBIJEENKOMST De input van dit vrijblijvende kennismakingsgesprek, INTAKE, dragen wij over aan ons team in Spanje. Zij maken voor u een persoonlijke selectie.
  3. INFOTRIP SPANJE Wij halen u op van de luchthaven, tonen u de persoonlijke selectie en laten u kennismaken met de regio.

Spanje Wijs

Wegwijs in Spanje met onze wegwijzer.

Jouw droomleven in Spanje begint met onze handige gids! In 4 stappen maken we jou wegwijs onder de Spaanse zon.

Download nu
WhatsApp
search