Over ons Over ons Over ons

Over ons

Project ontwikkelaar en aannemer

25 jaar bouwervaring en 20 jaar projectontwikkeling, steek het in een doos en schud ermee en je hebt 'THE PERFECT' combination om uw DROOM in Spanje waar te maken.

Wij zijn buiten makelaar ook projectontwikkelaar en bouwen villa's a la carte en dit van Benissa tot voorbij Marbella en Estepona, ruime streek, ruime keuze en vooral bakken ervaring om u te begeleiden, ontzorgen, adviseren en amuseren.

About us About us

‘De beste combinatie van kennis en ervaring’

Onze beste referenties zijn onze eigen projecten die we sinds 2018 in Spanje ontwikkelen. Reeds + 200 units in Spanje ontwikkeld.

Met meer dan 20 jaar ervaring in projectontwikkeling en België en +25 jaar ervaring in algemene aannemingswerken maken we ons sterk dat wij de geschikte partner zijn.

Bij ons is AFSPRAAK ook AFSPRAAK!

About us About us

Nog vragen?

Laten we de mogelijkheden bespreken…

Verwerkingsverantwoordelijke: , Doeleinde van de verwerking: Beheer en controle van de diensten die worden aangeboden via de website van vastgoeddiensten, Verzenden van informatie via nieuwsbrieven en andere, Grondslag: Met toestemming, Ontvangers: De gegevens worden niet doorgegeven, behalve voor het opstellen van de boekhouding, Rechten van de betrokkenen: Toegang krijgen tot, corrigeren en verwijderen van gegevens, verzoeken om de overdraagbaarheid ervan, bezwaar maken tegen de verwerking en verzoeken om de beperking ervan, Bron van de gegevens: De betrokkene zelf, Aanvullende informatie: U kunt de aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming raadplegen hier.

ONS WERKGEBIED

MET 659 PANDEN

ONS WERKGEBIED

Spanje Wijs

Wegwijs in Spanje met onze wegwijzer.

Jouw droomleven in Spanje begint met onze handige gids! In 4 stappen maken we jou wegwijs onder de Spaanse zon.

Download nu
WhatsApp
search